• Cowboysbag 1
  • Cowboysbag 2
  • Cowboysbag 3
1 2 3

 
Nov 29:

Kitsch tassen

Leuke, vrolijke kitsch schouder en Sporttassen!

4 modellen: Kitsch Medium tas, Kitsch A4 tas,Hippe Sporttas en Hippe meiden tas.
Beide Kitsch modellen zijn voorzien van een ritssluiting aan de bovenzijde en een voorvak.
(bij het A4 model ook een rits in het voorvak)
Alle (Kitsch) modellen zijn voorzien van een(verstelbare) schouderband.
Hippe meiden tas en Hippe Sporttas hebben 2 kortere (niet verstelbare)hengels en 1 voorvak met een rits en 1 rits op de bovenkant.

Kitsch A4 model:(6,20 euro verzendkosten)
L x H x B =38cm x 24,5cm x 8cm
Kitsch Medium model:( 6,20 euro verzendkosten)
L x H x B =28cm x 29cm x 12 cm
Hippe sporttas (6,20 verzendkosten)
L x H x B =50cm x 34cm x 16 cm
Hippe Meiden tas(2,50 euro verzendkosten)
L X H X B =30cm x 25cm x 12 cm

U kunt in onze webwinkel leuke vrolijke 'kitsch' artikelen bekijken en bestellen.

Op onze site vindt u een groot assortiment aan damestassen, fietstassen, schorten, tafelkleden en veel meer.

Makkelijk online te bestellen, scherpe prijzen en snel in huis!
De leukste site voor al uw hebbedingetjes.
Wij zullen regelmatig nieuwe producten toevoegen, dus hou ons in de gaten!

Meer artikelen
Nov 29:

Diverse modellen tassen

congrestassen, documententassen, draagtassen, heuptassen, kledingtassen, koeltassen, plunjetassen, reistassen, rugtassen, shoppers, strandtassen...

De tas is al jaren dé boodschappendrager bij uitstek ! Voor zakelijk of sportieve activiteiten. Een tas is handig en biedt een stukje gemak. Grote kans dat uw tas een tweede leven gaat leiden. Mee naar de zaak, de stad, of naar de sportclub.

Uw boodschap zal overal zichtbaar zijn. Op een tas kan dan ook uw logo en/of tekst perfect worden weergegeven en uiteraad helemaal zoals u zelf wilt: groot, klein, in een opvallende kleur of misschien, heel bescheiden, ton-sur-ton.

Zoekt u iets op korte termijn? Kijk dan eens bij de voorraad. Tassen in verschillende kleuren voor diverse doeleinden, al binnen 2 tot 3 weken bij u in huis! U heeft een tas die absoluut gezien mag worden.

Bij Europees ziet u tassen in een bijzondere kwaliteit nylon of in kunstleder die binnen 6 weken geleverd worden. U zult zich verbazen over de perfecte uitvoering.

U kunt ook kiezen voor milieuvriendelijk. Tassen van katoen/canvas of van 100% recycled leder en/of 100% recycled karton. Een verrassende uitstraling voor een bewuste keuze.

Of, wilt u de tassen helemaal naar eigen wens maken?! In een speciale kleur, met een full-colour-print, een aparte uitvoering, in een specifieke kwaliteit....Het is allemaal al te realiseren bij een minimale afname van 500 tot 1.000 stuks. Afhankelijk van het model tas. Voor de levertijd moet u rekening houden met circa 3 maanden. Bij referenties staan een aantal voorbeelden. Kijk er maar eens naar en doe ideeën op!

Meer artikelen
Nov 29:

Hoesjes voor je iphone van Liebeskind

Liebeskind heeft tegenwoordig de mooiste en stoerste hoesjes in het assortiment speciaal geschikt voor je iphone. Hiermee bescherm je perfect je iphone en hoef je geen zorgen te maken dat er schade ontstaat aan je telefoon. Het mooie van deze covers is dat deze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en modellen. Zo zijn er stoere modellen afgewerkt met studs en andere stoere materialen.

Meer artikelen
Nov 2:

tassen van vroeger


Vroeger was alles beter wordt er vaak gezegd, maar dit gaat niet op voor de school tas. De tas is in de laatste jaren vooral veel praktischer geworden.

Voor 1900 zaten kinderen in de klas vaak nog niet aan houten bankjes, en hadden ze dozen aan de muur hangen om boeken in te doen. Vaak werden deze dozen dan later ook als tafeltje gebruikt. Er was dan ook nog geen behoefte om boeken mee naar huis te nemen en de schooltas was dan ook nog niet nodig.Na 1900 werd het wel steeds gebruikelijker om boeken te gaan meenemen naar huis. Deze moesten op een makkelijke manier vervoerd kunnen worden en zo kwam dus de school tas om de hoek kijken. In eerste instantie is er gezocht naar een materiaal dat makkelijk verwerkbaar en duurzaam was. Hieruit kwam dat leer het beste gebruikt kon worden voor de tassen. Naarmate er meer vakken gegeven gingen worden, moesten er dus ook grotere tassen worden gemaakt voor de boeken.

Vanaf net na de tweede wereld oorlog, werd de pukkel door veel scholieren gebruikt. Dit is een canvas schoudertas die oorspronkelijk was geïntroduceerd door de Amerikaanse bevrijders. Vanaf eind 60er jaren werden deze pukkels vaak voorzien van stickers en leuzen, om een bepaalde denkwijze uit te dragen. De hippie cultuur hielp hier natuurlijk een handje mee.

Vaak waren leren boekentassen wel verplicht indien de boeken van de school zelf waren, maar hoe meer de scholieren zelf boeken moesten gaan kopen hoe vaker het zelf ook besloten mocht worden welke tas ze gebruikten. Vanaf dit moment is ook de rugzak gekomen als schooltas.

Vanaf de jaren 80 is deze rugzak ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In 2005 woog de gemiddelde schooltas ongeveer 7 kilo, maar door de nieuwe technische ontwikkelingen is dat gewicht al jaren aan het zakken. Door gebruik van tablets en andere hulpmiddelen zal er een moment komen dat de tas niet meer nodig is en we voorgoed afscheid van de schooltas gaan nemen!

Meer artikelen